Shendetesi


Ushtrimet e rregullta fizike e ngadalësojnë plakjen

Hulumtuesit e Universitetit të Birminghamit dhe atij të Londrës kanë zbuluar se të qëndruarit aktiv e mban trupin të ri dhe të shëndetshëm. Shkencëtarët kishin rekrutuar 125 çiklistë amatorë të moshave 55 deri 79 vjet,…

Dieta 7-ditor që heq kilet shumë shpejt

Ka shumë dieta që mund të gjeni në internet që premtojnë rezultate të shpejta dhe efikase, por rrallë ndonjëra prej tyre punon si dhe dietën e kastravecit që kemi për ju sot. Kjo dietë e…