Një lajm i mirë për familjen e Florenc Beqiraj

Disa ditë pas vdekjes së Florenc Beqirajt, 23 vjeçarit i cili preku zemrat dhe shpirtin e të gjithë shqiptarëve, një lajm i mirë ka ardhur nga qyteti i tij i lindjes, për familjen e të…
Tmerri! Pamje nga burgu ku u vra Florenci (Foto)

“Burgjet reflektojnë shoqëritë që i popullojnë”, thotë fotografi Paolo Pellegrin. Franca ka rreth 185 burgje. Grupet e të drejtave të njeriut kanë dhënë alarmin për kushtet e përkeqësuara në burgjet franceze për më shumë se…