Fun

Pema që i ngjan Kim Kardashian “thyen internetin”

Natyra nganjëherë krijon ngjashmëri pak të thuash mahnitëse me trupin e njeriut. Në platformën Reddit, një përdorues ka postuar formën sugjestive të një bime bonsai të vogël, e cila ishte në shitje tek një luleshitës….


Krim makabër apo një shaka pa kripë!? (FOTO)

Një raportues shqiptar nga Shtutgarti ka dërguar disa foto tepër tronditëse në redaksinë e “Jeta osh Qef”. Në pamje duket një makinë e cila po kalon në rrugë dhe në pjesën e pasmë të bagazhit…